str.Lunca Bîcului 26/1 +373 22 407-555 +373 78 407-555
                  
                  

DESPRE NOI

Manopera este o companie ce activează pe piața producției de obiecte sanitare începând cu anul 2007, fiind prima si unica firmă care au introdus in Republica Moldova tehnologia de fabricare a poliesterilor armati cu fibra de sticla. Vechimea și experiența noastră în domeniul în care activăm a făcut ca brandul Manopera să ajungă unul renumit în Moldova și să fie asociat calității și designului deosebit.

Comercializăm o gamă largă de obiecte sanitare, începând de la diverse tipuri de căzi de baie cu hidro și aeromasaj până la cădițe și cabine de duș. Compania Manopera folosește în fabricarea produselor sale doar materie primă de cea mai înaltă calitate – acril 100% (PMMA) folosit atît la fabricarea căzilor cît și la fabricarea panourilor.

Manopera este o companie de producție angajată în satisfacerea nevoilor curente și viitoare ale clienților săi prin produse de înaltă calitate. Misiunea noastră este aceea de a stabili relații trainice și de încredere cu clienții noștri, iar această misiune poate fi atinsă doar prin evaluarea constantă a cererii pe piață, dar și a gradului de satisfacție a clienților care deja au cumpărat un produs de la noi. Această misiune poate fi atinsă doar prin comunicare permanentă cu clienții noștri și oferirea de produse la un raport preț/calitate optim și fără rabat de la cerințele la care trebuie să răspundă produsul dorit.

Compania dispune de o echipă managerială dinamică, cu experiență și cunoștințe în domeniu. Cea mai importantă resursă sunt angajații, iar aceștia pun clienții în centrul tuturor acțiunilor, scopul fiind deservirea acestora la cele mai înalte standarde de calitate.